Øget videoovervågning skaber tryghed

videoovervågningSpørger du mig, hvad hele ideen med videoovervågning er, så er der jo helt sikkert ingen tvivl om, at ideen med videoovervågning er at skabe tryghed. Det har det været fra starten af, og det er det fortsat den dag i dag. Det er samtidigt også grunden til, at det så småt skal begynde at gå op for dig, hvad du reelt skal gå i gang med, og ikke mindst hvordan du kan komme dette. Det er jo typisk ikke så nemt, som man reelt skulle tro, og det er også grunden til, at du måske har hørt et par negative ting om videoovervågning. Det er dog ikke tilfældet, og det er altså bare folk der har noget at skjule der brokker sig. Jeg er jo sikker på, at hvis du lever et godt og sundt liv, at du så også vil være en tilhænger af videoovervågning, da det simpelthen vil være for din egen sikkerhed. Det er jo med til at beskytte dig, og der er mange undersøgelser der også peger på, at langt de fleste i et samfund, føler sig langt mere sikker, når de også ved, at der er videoovervågning på dem, når de befinder sig i det offentlige gadebillede.

Videoovervågning i gadebilledet

Der er dog ingen tvivl om, at der er nogle grænser der skal respekteres, og det er altså endnu ikke helt sikkert, hvor disse grænser befinder sig, og det er altså ikke andet for, end bare at begynde at prøve sig frem. Det har jeg selv erfaret, og jeg er sådan set heller ikke i tvivl om, at det på et eller andet tidspunkt, ganske enkelt bare er nødt til at gå op for dig, hvad ud skal stile efter, og ikke mindst hvordan du rent faktisk skal få dette gjort. Jeg er dog ikke helt sikker på, hvad der reelt kommer til at ske, og det er jo også grunden til, at du skal sørge for, at få gjort dine tanker klar om videoovervågning, da det jo helt klart er kommet for at blive.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>