Få styr på IT-udstyret med Hardware as a Service

I de fleste virksomheder er IT-udstyret en både vigtig og dyr investering. Det kan ikke undværes, så det skal købes. Men det er en større investering, så det er i firmaets interesse at passe på det.

IT-udstyr kan være sart. Det kan blive slidt og gå i stykker. Det får også løbende brug for opdateringer, hvis det skal være sikkert og fungere optimalt. Alt det kan være et stort arbejde.

Både den store udgift og besværet med løbende vedligeholdelse er problemer, som Hardware as a Service løser.

Serviceaftale på IT-udstyret

Når I har dyrt udstyr stående, så kan det være en god idé at få en serviceaftale på det. Så bliver der løbende holdt øje med, om det har brug for en opdatering eller en reparation. Og det er nogle andre, der laver alt arbejdet. I kan bare passe firmaets opgaver.

Selve investeringen til anskaffelsen kan også blive nemmere at overskue med en serviceaftale. Får I jer en Hardware as a Service serviceaftale i firmaet, så skal I ikke selv investere i nyt IT-udstyr. Anskaffelsen er en del af abonnementet lige som den løbende drift og vedligeholdelse er.

Slip bekymringerne

Udgifter til IT-udstyr kan være en stor post på firmabudgettet. Anskaffelsen er dyr, og de løbende reparationer, opdateringer og udskiftninger løber også op. Og det er aldrig til at vide, hvornår noget går i stykker og skal repareres eller udskiftes.

Med en serviceaftale på abonnement får I en større forudsigelighed i IT-budgettet. Der er et fast abonnement, der dækker både indkøb, drift og reparationer. Med Hardware as a Service skal I heller ikke tænke på besværet ved at få repareret og udskiftet udstyret. Det vil hurtigt blive afhjulpet, når der er problemer. I kan altså slippe bekymringerne på den front og koncentrere jer om at tjene nogle penge til firmaet.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>