Vores dejlige hus med solceller

Min kones graviditet

Da min kone var gravid, blev vi enige om, at vi ville købe et hus. Vi boede på daværende tidspunkt i en lejlighed, og det ville vi ikke tilbyde vores kommende datter. Vi begyndte derfor at se på en masse huse, og vi faldt her over en gård ude på landet, der lå i meget rolige omgivelser. Vi købte gården, og herefter begyndte jeg at ombygge den. Det havde været en gammel enkemand, der havde ejet huset før os, og huset var derfor ikke vedligeholdt. Jeg er uddannet tømrer, og jeg byggede derfor på huset,solvarmeanlæg 3 når jeg havde fri fra arbejde. Min kone og jeg blev enige om, at huset skulle være meget energivenligt, og vi prøvede da på bedste vis, at give huset de bedste vinduer og døre. Ydermere isolerede vi nogle af væggene, så varmen ikke kunne trænge ud. Da vi næsten var færdige med det hele, fik vi et tilbud på nogle solceller (Læs mere her: http://solcelletips.dk/ )af en af mine kammerater. Min kone og jeg snakkede meget om fordele ved disse, og da vi stort set ikke kunne finde nogle ulemper, købte vi et par paneler til taget. Da de blev installeret, blev vi rigtig glade for dem, da varmeregningen af den grund ikke var særlig høj.

 

Flere børn og flere solceller

Da min kone fødte vores datter, blev vi en dejlig lille familie. Fem år senere havde vi tre børn i det hele, og vi begyndte derfor også at have et forhøjet forbrug i huset. Min kone og jeg talte da om vores regninger, og vi besluttede herefter for at købe flere solceller. De var en rigtig god investering, og vi sparede rigtig mange på dem. Da vi fik installeret nogle flere, var vores varmeregning nærmest ikke eksisterende, og vi blev derfor atter glad for vores gode køb.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>