Vores datter fik en e-cigaret og e juice

Vores datter begyndte at ryge

Da vores datter i sin tid begyndte at ryge, fortalte jeg hende om alle de konsekvenser det ville have. Hun bad mig tie stille, for hun vidste det allerede godt. Jeg lod hende derfor ryge, da jeg vidste, at det var noget hun selv havde valgt. Jeg vidste da også, at hun en dag ville stoppe, og den dag ville jeg være der for hende. Den dag kom hurtigere end forventet, og jeg stod da med åbne arme og jeg var parat til at hjælpe hende. Hun klagede meget over, at hun ikke havde noget energi, og at hun dårligt nok kunne gå ned og handle uden at blive forpustet. Dette forklarede jeg hende, var på grund af cigaretterne, og hun blev derved endnu mere overbevist om, at hun bare måtte stoppe.e juice Vores datter var dog mere afhængig af vanen end af nikotinen direkte, og jeg måtte derfor finde det rette hjælpemiddel til hende for at stoppe. Jeg søgte længe efter det perfekte hjælpemiddel på nettet, og jeg spurgte endda mine veninder til råds. Min mand spurgte også sine kollegaer, og ud fra denne spørgerunde fik vi svaret. Hun skulle bruge en el-cigaret.

 

Vores datters rygestop

Vi bestilte straks en af disse apparater til vores datter, og det var nemt nok. Det var sværere at bestille noget e juice (Læs mere her: http://www.equit.dk/e-juice/ ), da vi ikke kendte til vores datters smag. Vi bestilte derfor det vi troede var hendes kop te. Få dage efter modtog vi det hele med posten, og vi kunne nu overrække dette til vores datter. Hun blev meget glad for vores hjælp, og hun begyndte at bruge det med det samme. Det var vi alle sammen meget glade for. Kort tid efter var hun røgfri, og vi kunne nu alle mødes uden at denne ulækre vane skulle være indblandet.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>