Værdien af dit guld falder – Sælg det nu!

Som du nok har opdaget, er vi i øjeblikket stadigvæk på et af de højeste stadier i forhold til guldpriser nogensinde. For et par år siden fik priserne et gigantisk boost, som reaktion på stigende interesse og generelt, at folk bare blev meget glade for at opkøbe guld. Vi håber alle sammen på, at dette bliver ved for evigt og at vi for altid kan have guld liggende derhjemme, som en lille pensionsopsparing. gold-ingotsHvis verden i dag eller i morgen skulle falde fuldstændigt fra hinanden rent økonomisk, er guld helt sikkert en betalingsvej som altid vil være relevant, da det er en valuta helt for sig. Ikke desto mindre er forventningen ikke ligefrem at en sådan nedbrydning af samfund skulle ske lige foreløbigt (eller nogensinde) og derfor kan et potentielt salg af guld være en rigtigt god idé, som det står lige nu.

Lige nu er prisen på guld nemlig stille og roligt faldende. Det betyder helt konkret, at interesseren for guld måske vil begynde at falde. Reaktionen på dette vil være mere salg af guld, for at slippe af med det, før det kommer alt for langt ned i pris. Alt dette vil altså resultere i et modsatrettet boost, af det vi så for et par år siden. Derfor må det siges at være en rigtig god idé at få solgt sit guld lige nu, hvis man er bange for at miste sine penge. Kan meget vel være det absolut bedste valg, som sparer dig for tabet af en helvedes masse penge. Alligevel opfordrer jeg dog ikke ligefrem til at sælge ud af arvestykker og andet, som har affektionsværdi, samtidigt med at det er penge værd. Guld falder ikke med 95% og det stiger helt sikkert igen. Spørgsmålet er bare, om det først er om 20-30 år eller mere.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>