Unødvendig maling af trappeopgang

malerEn besynderlig nabo

Jeg har gennem de sidste 2 år boet i en super hyggelig lejlighed, der befinder sig på femte sal ikke langt fra centrum af byen. Naboer er flinke – eller rettere sagt, så klager de fleste af dem ikke over noget og hilser altid, når man støder på hinanden, så et eller andet sted, så er de også tolerante, da jeg godt kunne forestille mig, at der eksisterer naboer, der er langt mere stille end hvad jeg er. Der er dog en enkel af min naboer, der godt kan blive betegnet som værende lidt af en sær snegl. Hun er en ældre dame, der stort set aldrig bevæger sig uden for en dør, og nu hun endelig gør det, så render hun altid rundt med både handsker, halstørklæde og et tørklæde om hovedet, da han hun går og konstant er bekymret for, at vil blive ramt af en eller anden besynderlig sygdom, som hun tilsyneladende er den eneste, der kender til. En dag fik denne nabo sig den idé, at vi åbenbart havde en grim trappeopgang, så derfor skulle der gøres noget ved det. Jeg vil da gerne give hende ret i, at man ikke ligefrem kan kalde den smuk, men decideret grim er den nu heller ikke. Hendes mening førte til, at hun kontaktede udlejeren og fik ham til at gøre noget ved denne trappeopgang. Hun mente, at en omgang maling af trappeopgang ville være på sin plads.

 

Kunne godt undvære maling af trappeopgang

På en eller anden måde, fik hun overtalt ham til at få det gjort, hvilket egentlig ikke gjorde mig spor. Det der tværtimod gjorde mig noget var, at dette gik hen og blev en fælles udgift for alle, der boede i netop den opgang, hvor der skulle males. Denne udgift havde jeg ikke lige planlagt, hvilket jeg fandt en smule irriterende, da jeg ikke ligefrem gik og væltede mig rundt i penge, men da det nu var bestemt, så var der intet at gøre.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>