Undersøgelse af hashmisbrug

Hvis man kigger på hash og hvad det rent faktisk gør ved din krop, så er der ingen tvivl om, at hashmisbrug er opblæst, og at det mange gange er opstået alene for at afskrække, og ikke mindst fastholde unge mennesker i den samme position. læs mere. Hvis du får af vide, at du har et hashmisbrug så vil du jo også indse at du har et. Hvis du derimod bliver fortalt at et hashmisbrug kan være godt, så vil det også blive godt for dig. Specielt når vi bakker det op med den nyeste forskning af planten, hvor det er blevet bevidst, at hash ikke er mere afhængighedsdannende en koffein. hashmisbrug2Det siger altså lidt om, hvor stor betydning vi ligger i ordene, for der er jo ingen tvivl om, at langt størstedelen herhjemme ikke aner hvordan et hashmisbrug rent faktisk påvirker din krop. Der er antioxiadanter i hash, og derfor er det også med til at hjælpe din krop til at hele, og det er mange gange hvad folk bruger et hashmisbrug til.

Brug et hashmisbrug

Det er dog ikke alment anerkendt, og medmindre man har styrken og indsigten til at vide dette, så vil et hashmisbrug udelukkende have en negativ påvirkning. Derfor vil jeg også mene, at vi skal sørge for at forklare og uddanne vores unge om, hvordan et hashmisbrug rent faktisk påvirker dem, så de kan finde et fornuftigt forbrug. Jeg vil jo gerne understrege, at der ikke er nogen tvivl om, at man sagtens kan have et hashmisbrug, og det kræver sådan set bare, at man bruger hash for ofte. Det vil man dog ikke gøre, hvis man forstod hvordan det påvirkede en, og hvordan man rent faktisk kunne få ting ud af et hashmisbrug, i stedet for at skade sig selv. Det kræver dog som sagt, at samfundet bliver uddannet, og ikke mindst vores regering.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>