Underbukser fra CR7

cr7Der er mange grunde til at bruge CR7 udnerbukser, og stort set alle mine venner, inklusiv mig selv, bruger også CR7. Det har noget at gøre med, at pigerne er helt vilde med det, og der er sådan set ingen grund til, at du ikke skal bruge CR7 og jeg vil da derfor også mene, at du på et eller andet tidspunkt er nødt til at give mig ret i dette. Det er jo ikke så dumt som man skulle tro, og jeg vil virkeligt også mene, at du skal sørge for at bruge CR7 hvis du skal i byen for at score. Det er ret nemt at gøre, og på et eller andet tidspunkt så er du også nødt til at indse, at det bliver meget nemmere med CR7. Det er altså ret nemt at forstå, men der er alligevel så utroligt mange der ikke aner hvad de snakker om. Det er altså også derfor, at jeg har tænkt mig at sige det som det er. Du skal ganske enkelt bare købe en stor stak CR7 underbukser, og så vil jeg også garantere dig for, at du virkeligt får en meget bedre oplevelse med CR7.

Godt med CR7

Det er altså ret fedt, og jeg syntes da sådan set også bare, at du skal begynde at bruge CR7 noget mere. Det kommer du også til at gøre, når du først har fået en god oplevelse med CR7 og du vil lige med det samme, også komme til at få det meget bedre med dig selv. Det er jo slet ikke så dumt som man skulle tro, og jeg håber da helt klart også, at det snart er gået op for dig hvad jeg mener, og det må også snart have gået op for dig, hvad meningen rent faktisk er, og det vil jo meget snart være gået op for dig, at du ikke kan undgå at bruge CR7 for at score.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>