Ulemper ved selv at finde informationer om solvarme frem for at lade mig fortælle

Jeg har tidligere været fortaler for, at hvis du skal vide noget om solvarme, så skal du selv gå ind på en side, og så skal du lede efter lige præcis de oplysninger om solvarme, som kan være en gavn for lige dig. Men jeg er blevet gjort opmærksom på, at der kan være en lille ulempe ved at gøre det på denne måde, og at det kan være, at nogle gange, når man går ind for at lede om nye oplysninger om et nyt emne, som man ikke ved noget om, så ved man heller ikke, hvad man skal lede efter. Det kan altså i en sådan sammenhæng sagtens være en rigtig god ide, at man faktisk bliver guidet i sin søgen efter viden, så man ikke bare går og snapper efter nye input på må og få, og på den måde oplever en risiko for ikke at kunne se skoven for bare træer, fordi man ikke helt ved, hvad det er man leder efter.

På denne side står der noget om solvarmesolvarme 4

Jeg kunne jo bare sige til dig, at du skulle gå ind på denne side: http://q-pro.dk/solvarme.htm, hvilket jeg også tidligere har gjort, når jeg skulle finde ud af flere oplysninger om solvarme. Men hvis du ikke ved, hvad du skal lede efter, kan det være, at det er en for stor mundfuld at blive kastet ud i at skulle ud i at skulle finde oplysninger om emnet solvarme helt fra bunden af. For det er et emne, som der er mange mindre emner under. Det er et af de slags emner, man kan sige, der fungerer som paraply over andre emner såsom hvad er solvarme egentlig godt for, og så videre.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>