Uddan dine medarbejdere i online markedsføring

De fleste store danske virksomheder blev skabt før internettet var en ting.
Nogle af dem har været dygtige til at komme med fra starten af – andre knap så meget. Derfor sidder nogle store virksomheder med bureau, der er dyre og ineffektive, eller med interne medarbejdere, der ikke har den fornødne viden.
seo3Det vil kursusfacilitatoren Bigum&Co gerne være med til at ændre på: Løsningen hedder en online marketing uddannelse. Den er ikke forbeholdt medarbejdere i virksomheder – dette er blot oplagt.
Virksomheden har nu mulighed for at sende medarbejderen på kursus og lære om søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, brugeroptimering, design og så videre – alt, der skal bruges til at skabe penge ud af internettet (flere, end der skabes lige nu). Kurset koster cirka 60.000 kroner og løber over et helt år. Hvad det koster skal det dog gerne skabe igen ved hjælp af kvalifikationerne.
Husk i øvrigt et godt citat i denne anledning:
En leder spørger den anden leder – hvad hvis vi bruger penge på ham her og han forlader os for konkurrenten?
Den anden leder svarer lidt og tænker så – hvad hvis vi ikke gør, og han bliver?
Kurset har start i april og man skal derfor til at have fart på, hvis det er.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>