Typisk koffeinpiller

Jeg kan tydeligt huske en af mine venner fra handelsskolen som brugte koffeinpiller. Han startede med at bruge dem til fitness, og han brugte dem altid når trænede. Det var altså ved siden af at han også brugte kreatin. Det er sådan set også fint nok, og det er jo hans eget valg, at han for det første overhovedet gider at bruge tid i et fitness som en ko der skal malkes. Ikke desto mindre, begyndte det dog at irritere mig en helt del, da han begyndte at tage dem med i skole. Det var ikke det at det var koffeinpiller, det var det at han fik så super meget energi. Det eneste tidspunkt jeg var i nærheden af at have det samme energi niveau som ham, var fredag når vi havde fået fri, og selv der var han flere meter foran mig, og det var selvom at han bare skulle hjem på sofaen og se tv, og jeg skulle ned på den lokale med gutterne.koffeinpiller3 Han var altså altid flere gear foran mig, og forestil dig den samme drenge der konstant sidder og hopper på hans kontorstol time efter time i tre år, og så er de fleste ikke så glade for koffeinpiller.

Glad for koffeinpiller

Det er nok der, at jeg begyndte at hade koffeinpiller og alt hvad de stod for. Det værste var dog nok, at han altid skulle løfte mig, ganske enkelt fordi at han havde så meget ekstra energi. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for folk, hvad der rent faktisk skal til, for at man har så meget energi, at man så også indser at koffeinpiller måske ikke er så sundt i længden. Jeg er altså virkeligt også sikker på, at når det først er gået op folk, at det så på en eller anden måde, også betyder at koffeinpiller ikke kun kan være godt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>