Tid til foredrag

Går du rundt og overvejer at tilmelde dig en workshop eller måske et program med coaching, så kan jeg helt klart støtte dig i denne beslutning. Jeg var nemlig for nyligt til et foredrag om lige netop coaching, og jeg må indrømme, at jeg den dag i dag ved, hvor meget coaching rent faktisk kan hjælpe. Derfor er jeg altså også overbevidst om, at du virkeligt skal overveje denne mulighed, da du umuligt kan få noget dårligt ud af et foredrag om coaching eller måske lige frem starte på coaching uden først at have været til et foredrag. Det betyder jo ikke så meget, og det vigtigste er sådan set bare, at du får hul på bylden, så du også kan begynde at arbejde med dig selv, og stille og roligt bevæge dig i den rigtige retning. Coaching 20Det er altså helt klart nødvendigt, og mange gange er du altså også nødt til at have styr på dette fra starten af. Det vil jeg i hvert fald mene, og jeg har da heller aldrig været i tvivl om, at mulighederne mange gange er så vigtige, at du virkeligt skal sørge for at undersøge dem i bund, inden du tilmelder dig en workshop.

Tilmelding til workshop

Det ville jo være træls, at tilmelde sig det forkerte foredrag eller måske den forkerte workshop. Det er set mange gange før, og heldigvis så skader det ikke, men den positive indvirkning vil også være meget begrænset. Det er altså også meget vigtigt, at du derfor enten tilmelder dig et foredrag om coaching, eller en workshop hvor i vil arbejde med coaching. Det er altså ikke så vigtigt, og som sagt så er det vigtigste bare, at du får dig nogle værktøjer, så du selv kan begynde at arbejde med dit eget liv. Hvilket du jo er nødt til at have et par ideer til at gøre først.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>