Sundt proteinpulver kan du få her:

Sundt proteinpulver kan du få her: http://www.bodylab.dk/shop/proteinpulver-84s1.html ja faktisk så er det så sundt at det nok er jordens mest røvsparkende proteinpulver derfor syntes jeg du skulle bestille det fra bodylab ja skynd dig så du slipper for bekymringer om dit helbred når du indtager dit proteinpulver ja faktisk så syntes jeg du skulle få bestilt dit proteinpulver herfra så du slipper for bekymringer om effekten på dit helbred når du indtager dit dyrt købte proteinpulver selvom man kan beskylde bodylab for meget men ikke at være dyr.

Så derfor skynd dig at bestille det herfra så slipper du for bekymringer ang din pengepung og andet såsom dit helbred din vægt osv. ja fordi aspartam gør dig fed og depressiv men det er en anden historie, og selvom jeg kender de præcise molekylære mekanismer bag denne effekt.

Så skal du nok få dem her 1. aspartam bliver til methanol ligeså såre det reagerer med mavesyren og samtidig så bliver aspartam også nedbrudt til aspartat syre (som virker excitatorisk) og phenylaniline og det betyder at din krop får for meget af disse 2 aminosyrer og det er ikke sundt så derfor syntes jeg at du skulle bestille dit proteinpulver herfra og det kan kun gå for langsomt ja faktisk hvis du ikke skynder dig så bliver du måske ikke stor til sommer nu er vi jo allerede i juni ja faktisk som jeg skriver det her er vi i den 9. juni hvilket giver dig en månedstid før højsommeren til at få opbygget en solid muskelmasse så derfor skynd dig at bestille ellers bliver du helt sikkert snydt til at betale overpris for noget usundt proteinpulver. Så derfor skynd dig nu at bestille. Så du slipper for belkymringer. Så derfor er mit råd skynd dig nu at bestille dit proteinpulver herfra.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>