Spar op til halvdelen af dine nuværende varmeudgifter med pillefyr

Der er ingen grund til at komme med mange argumenter, hvis man har en god sag. Som man sig, en god sag kan tale for sig selv. Derfor er jeg ikke her for at overtale dig til at købe pillefyr men, jeg vil snarere sige, at jeg blot vil fremlægge et par argumenter, og du må selv beslutte, om pillefyr er noget for dig. Det første og stærkeste argument er, at pillefyr er simpelthen så en god investering, at du får dine penge tilbage i løbet af et, to eller maksimum tre år. Ja, du læste rigtigt. Et, to eller maksimum tre år. Det er nemlig det pillefyr kan – kan dig store besparinger, så du kan bruge de samme penge på noget, du synes er spændende. Det kan være du har en særlig interesse – eller bare vil købe tøj eller ting til dig selv, dine venner, bekendte, familie eller kollegaer. Værsgo’ muligheden er for enden af dine fødder.

 

Grib muligheden for køb pillefyr – spar penge og værn om miljøet

pillefyrDet andet argument er, at pillefyr er miljørigtig, hvilket giver dig mulighed for at være med til at passe på vores lille planet. Der er har været mange personer i løbet af historien, som har argumenterer for, at man skal passe på jorden, og man skal være opmærksom på global opvarmning. zPersoner har måske ikke haft pillefyr, men de har gjort en indsats. Med pillefyr kan du gså gøre en indsats. Disse personer kan være Al Gore eller Michael Jackson. Den sidste har for eksempel lavet en sang der hedder Heal The World, som handler om, at man skal passe på vore jord, for hvor skal vi flytte hen, hvis vi ikke kan bo på denne planet? Med pillefyr kan du bidrage – selvom det ikke er på større med de rige menneske, men det tælle stadig som et bidrag.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>