Sådan forhøjer du nemt og hurtigt dit toilet

Som årene går, og man bliver ældre, opstår der mange nye udfordringer i hverdagen, som man pludselig skal tage stilling til – i situationer, man sandsynligvis ikke tidligere i livet havde overvejet ville blive besværlige.

For mange ældre er en af disse situationer toiletbesøget. Bliver knæene værre og værre, eller er man netop hjemvendt fra en hofteoperation, synes der pludselig at være forfærdeligt langt ned til toiletbrættet, og det at rejse sig op bagefter er heller ikke længere nogen nem sag.

Står du med det problem, vil et forhøjet toiletsæde helt bestemt være en god investering. Læs med her, hvis du vil vide lidt mere om, hvordan du finder frem til den rigtige model.

Løs eller fastmonteret?

Der findes generelt to slags toiletforhøjere, som egner sig til forskellige livssituationer og behov. Hvis behovet for en toiletforhøjer er permanent, vil du være godt tjent med en fastmonteret model. Den er ganske simpel at montere og kræver blot, at du erstatter toilettets nuværende toiletsæde med det forhøjede.

Er dit behov mere midlertidigt ifm. operation eller sygdom, er det ikke nødvendigt for dig at foretage en fast installation. Du kan nøjes med en løst monteret toiletforhøjer, som monteres og afmonteres med fingerkraft.

Tilbehør gør forskellen

Der er rig mulighed for at tilpasse toiletforhøjeren efter dine behov. Har du f.eks. brug for ekstra støtte, når du rejser og sætter dig, og har du plads til, at det fylder lidt ekstra i rummet? Så kan du med fordel tilkøbe armlæn.

Måske er du slet ikke sikker på, at du har behov for at forhøje dit toilet, da det mere er dets hårdhed, som generer dig. I det tilfælde kan du evt. prøve et blødt toiletsæde i skum, som monteres direkte på det bræt, der allerede sidder på toilettet.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>