Sådan finder du en ny ejendomsservice

ejendomsservice

Er du ved at være lidt træt af din gamle ejendomsservice og synes du ikke rigtig, at de lever op til deres service længere? Har du allerede prøvet at være i dialog med dem og er der ikke kommet så meget ud af det? Så er det nok på tide at få dig en ny ejendomsservice. 

Læs med her for at se hvordan du finder en ny god ejendomsservice.

Start med anmeldelserne

Anmeldelser er altid et godt sted at starte, hvis du gerne vil have fat i en ny service – og det gælder også ejendomsservice. De kan nemlig give dig et godt fingerpræg om, hvor tilfredse tidligere kunder har været med det enkelte firma. Uden gode anmeldelser ville du ikke have en jordisk chance for at adskille de gode firmaer fra de mindre gode.

Spørg også meget gerne venner eller nogle bekendte i din omgangskreds ad, hvis de benytter et bestemt firma som deres ejendomsservice. Private råd og vejledning er som regel det bedste fordi du dermed kan have en indgående samtale om præcis hvad det er ved deres ejendomsservice, som de er glade eller utilfredse med.

Læs hjemmesiden grundigt igennem

Når du efterhånden har snævret udvalget ind til nogle få firmaer, så er det på tide at finkæmme deres hjemmesider. Klik her for at se et eksempel på en hjemmeside for et firma, der udlover ejendomsservice. 

Langt de fleste firmer, der tilbyder ejendomsservice, er gode til at skrive på deres hjemmeside præcis hvad det er for nogle services, som de tilbyder. Det kan nemlig godt være at de fleste ejendomsservicer gerne vil tage en trappevask, men hører pudsning af vinduer med i deres tilbudte service? Hvis ikke så er det en meget god idé at vide, før du hyrer en bestemt ejendomsservice til din glasdækkede bygning. 

Tag også gerne en uformel snak med det enkelte firma, hvis du har flere spørgsmål.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>