Så uundværlige kan pallereoler også være

Jeg flyttede en gang en lille smule på to store pallereoler, som vi har stående ude på jobbet. Og hvem tror, i der gik fuldstændig amok over det? Ja, rigtig gættet. Det gjorde min chef. Han konkluderede med det samme, at jeg havde flyttet på disse to pallereoler for at genere ham og for ikke at underlægge mig hans autoritet. Min egen version af historien var, at han skulle bare vide bedre. Men jeg gad slet ikke at tale ham imod, og jeg blev slet heller ikke spurgt. Sagen var i mine øjne, at den store ramme med glas – altså en virkelig stor en – som jeg med en truck skulle køre tæt forbi de to store pallereoler, ville være en risikabel affære. Jeg ville jo ikke tabe al det glas, og få at være sikker, så ville jeg hellere flytte alt det der var nødvendigt at få flyttet, for at jeg så kunne være sikker på at der ikke var noget, der gik i stykker. Og det var altså derfor at jeg havde valgt at flytte de to pallereoler. Men de var meget vigtige for min chef kunne jeg tydligt mærke, og det var i øvrigt også meget vigtigt for ham, at de stod lige præcis der, hvor de var blevet placeret.

Jeg ville ikke flytte pallereoler igen

Jeg kunne så tydeligt mærke min chefs modstand mod at jeg flyttede rundt på nogle som helst pallereoler at jeg straks bestemte mig for, at det ikke var noget, jeg ville gøre igen. De pallereoler, jeg flyttede rundt på var de pallereoler, som du kan se ved at klikke dig ind på dette link: http://www.midtjyskreoler.dk. Altså, jeg siger det bare lige, til hvis du nu skulle have interesse i at se, hvilke nogle det så var.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>