Problemer med alkohol misbrug

Hvis du spørger mig, så er det virkeligt tydeligt, at der er flere og flere, der har fået et alkohol misbrug, og det er skadeligt for vores samfund. Jeg ville ønske at det ikke var sådan, at jeg ikke skulle sidde her og snakke om det, men det er jeg altså nødt til, og der er vist ikke nogen vej udenom. Det er lidt skørt, men nogle gange er det bare sådan, at jeg er virkeligt også glad for, at jeg i det mindste har mulighed for at gøre det. Det er jo ret vildt at tænke på, og når alt er gået op for dig, så er jeg også helt overbevidst om, at det vil være ret nemt for dig at forstå, hvordan det rent faktisk kan være, at du skal vælge at undgå et alkohol misbrug. misbrug alkohol2Du kan jo godt blive ved med at drikke lidt i weekenden, men hvis du ikke kan styre det, så vil det helt klart også være bedre, hvis du helt undgår alkhol.

Undgå alkohol misbrug

Hvis det er det, der skal til, for at du kan komme helt af med dit alkohol misbrug, så er det altså sådan det skal være, og jeg er sikker på, at du også hellere vil af med dit alkohol misbrug end du vil have lidt øl i weekenden. Det går vist ikke, og jeg mener da helt klart også, at du skal sørge for at få lige netop det alkohol misbrug du gerne vil ud af. Det går altså ikke, at du ikke helt ved hvad du har lyst til. Når det sker, så ved du heller aldrig helt hvad der foregår, og det er altså lidt en skam. Det er jo først her, at det rent faktisk går op for dig, hvad der er af muligheder, og jeg syntes da helt klart også, at du skal begynde at overveje, at komme af med dit alkohol misbrug.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>