Print på skilte

Der findes også print på skilte. Faktisk er skilte lavet med print. Eller ville det jo bare være en pind med en plade. Grunden til at det kaldes et skilt er fordi at der står noget på det og det har en betydning. Skilte guider os gennem mange ting. Gennem trafikken er et af de steder hvor skilte er mest vigtige. Uden skilte i trafikken ville det hele gå gruligt galt. Der er også andre slags skilte. Skilte vi hæger op i hjemmet. Det kan være med små regler eller små citater vi ønsker at leve efter men det kan også være skilte på madvare og dåser så vi kan huse hvor vi lægger hvad. Skilte hjælper os med at være organiseret. Det kan for eksempel også være et navn på en garderobe i børnehaven. Sådan et skilt hjælper små børn med at finde ud af hvor de skal gå hen og finde deres ting og efterlade deres ting der igen.

Skilte guider vejen frem

Skilte hjælper os igennem hver dag uden at vi tænker over hvor mage vi egentlig ser hver dag. Når vi skal ned og hente en liter mælk ser vi skilte over det hele. Der er skilte over det hele. Især i en butik. Alt i butikken ska have et skilt for at man kan se hvor det skal stå og hvor meget det skal koste. For at lave skilt skal man printe dem ud. Det sker ved hjælp af en printer, nogle farvepatroner, noget Brother toner og noget Brother printerpatroner se her. Ofte får man også brug for Brother blækpatroner ellers kan printeren ikke virke. Disse billige farvepatroner er grunden til at der er skilte over alt. Farvepatroner er det der skaber skilte og billige farvepatroner er grunden til at der kan laves så mange skilte. Skilte er nødvendige.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>