Parkeringsselskaberne når nye teknologiske højder

parkeringsselskab

I takt med at vejene konstant bliver mere og mere proppede af biler, er der også behov for, at parkeringsmulighederne er gode. Vi kender det alle sammen: Man kører rundt i timevis for at finde en parkeringsplads, men det er næsten umuligt med de mange billister, der leder efter det samme. Når man endelig finder den, skal det helst være let og enkelt at parkere sin bil. Ingen orker alt for meget bøvl.

Parkeringsselskaberne arbejder heldigvis på højtryk for hele tiden at forbedre og optimere teknologien og logistikken, således at oplevelsen bliver så gnidningsløs som muligt.

Vil du høre mere om parkeringsselskabernes service , så klik her.

Farvel til papirbilletten

Meget har ændret sig i løbet årene. Teknologien er hele tiden i udvikling på alle tænkelige områder. Derfor er det ingen overraskelse, at dette selvfølgelig også gælder de systemer, man finder på parkeringspladser.

For en del år siden benyttede man primært de udskrevne P-licenser til at kontrollere parkeringstiden. Fra en automat udskrev man en billet, som man lagde lige på indersiden af bilens forrude. På den måde kunne P-vagter tjekke dem, når de kom gående forbi. I dag er det anderledes mange steder. Den udskrevne P-licens er nemlig i rigtig mange tilfælde blevet udskiftet med en langt smartere løsning.

Nummerpladen er kommet i spil

For at finde en mere effektiv løsning end de klodsede papirbilletter har ingeniørerne bag parkeringsselskaberne lagt hovedet i blød. Hermed er de kommet frem til en langt bedre og mere og miljøvenlig løsning.

I stedet for at bruge papirbilletter indtaster man nu blot sit registreringsnummer, som man aflæser fra nummerpladen. Der er endda parkeringshuse, som ved hjælp af sensorer automatisk aflæser din nummerplade. Dette sparer en masse tid. Nu slipper man for eksempel for at vade frem og tilbage mellem automat og bil, når man skal parkere.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>