Nyt på StemCare

Når man som jeg, går op i stamceller og hvordan de i fremtiden kan bruges til at helbrede voksne såvel som børn for de mest alvorlige sygdomme som parkinsons og leukæmi, og måske ligefrem sukkersyge, udlukkende diabetes 1, så er der heller ingen tvivl om, at en hjemmeside som StemCare er guld værd. Det at de altid har de nyeste nyheder på området, og samler alle informationer om stamcellerbehandling fra sider som illustreret videnskab og lignende fagblade, så er jeg da virkeligt taknemmelig. Hos StemCare samler de ikke bare disse informationer, de laver det også om til almindeligt dansk, så den almindelige dansker også kan forstå, hvad disse stamcelle eksperimenter rent faktisk går ud på, og hvorfor det er lige netop så banebrydende. Personligt har jeg altid forudset dette, men jeg havde da virkeligt aldrig regnet med, at vi rent faktisk ville komme så langt i vores udvikling. stemcareDet er jo virkeligt fedt, og jeg er sådan set heller ikke i tvivl om, at vi ganske enkelt kommer til at få meget mere ud af at holde os opdateret inde på StemCare. Det er jo en hjemmeside, der gør det muligt, for alle at blive en del af stamcellers udtagelse.

Besøg StemCare

Det er altså også derfor, at jeg virkeligt vil anbefale dig, at besøge StemCare allerede i dag. Det kan jo ikke skade, og der mangles jo i øjeblikket forsøgspersoner, og jeg er da sikker på, at du med dine stamceller en dag også kan redde menneskeliv. Det er jo virkeligt optimalt, og jeg håber altså derfor også bare, at du snart kommer til at få brug for al den viden du kan rumme, hvilket du nemmest vil kunne finde inde på StemCare. Det gjorde jeg jo som sagt selv, og ved at afgive mine egne stamceller til StemCare, håber jeg at være vaccineret mod sygdomme som parkinsons og leukæmi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>