Nyheder er noget, der burde samle os danskere

Jeg har en del venner som kommer fra udlandet, og mange af dem spørger mig, om jeg synes, at deres land er bedre end Danmark. Det er naturligt et åndsvagt spørgsmål, hvorfor jeg bestemt ikke vil svare på det. Hvorfor skulle jeg mene, at et andet landet er bedre end Danmark? Hvilke grund kan være baggrunden for sådan en holdning, og hvorfor skulle nogle mennesker have disse holdninger? Det er nogle spørgsmål, jeg har stillet mig selv rigtig mange gange i løbet af de sidste tre til fire måneder og derfor vil jeg nu forsøge at fortælle videre, hvad jeg tænker omkring dette emne. For mig at se handler det hele om nyheder. Hvis et land er i stand til at samle sit folkefærd omkring det at elske nyheder, så er der ingen problemer. Det er simpelthen fordi nyheder er det smukkeste, der overhovedet er i verden. Derfor vil jeg fremover tænke over det, inden jeg kaster håndklædet i ringen.

 

Nyheder samler og gavner

Derfor mener jeg inderligt, at vi burde være samlet omkring nyheder. Vi snakker sammen i sociale arrangementer ved at nævne forskellige nyheder. Sådan er det, og derfor skal man altid huske at sætte pris på det der samler os alle. Desværre er det sådan, at vi sætter alt for lille en pris på nyheder, og alle de gode ting nyheder bringer med sig. Men hvordan kan vi så ændre den adfærd, så vi kan værdsætte nyheder endnu mere og for at give dem endnu højere chance for at være en del af vores kedelige hverdag? Det er noget vi skal have kigget på igennem rigtig mange studier, og disse studier peger på, at nyheder blevet værdsat i stigende grad, hvilket er en rigtig god ting, efter min mening.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>