Når byen bliver forandret til noget nyt

motoriseret

For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.


Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul til voksne og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og el løbehjul.Indledningsvist blev jeg en smule indigneret, og ville mest af alt helst misbillige alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de egentlig.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Wind, Circ eller Voi. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Så jeg tog mobilen og søgte på TIER rabatkode, som var den software jeg havde installeret.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som du kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Gør det til en leg med ungerne

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de nye “fartøjer”. Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han kan holde varmen i sin heldragt af en flyverdragt og godt pakket ind med uldne tørklæder til halsen. Om det lille pus så skal forsøge sig med et af de her segboards eller et el-løbehjul det må være op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme vis som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt hyggekørsel i baggården! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammel barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn brugte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som akkurat kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>