Mine to gode sønner støttede Lyoness fonden

Vores sønner

Da min mand og jeg fik tvillinger i sin tid, havde jeg slet ikke regnet med, at de ville klare sig så godt, som de nu har gjort. Jeg vidste, at vi ville opdrage dem godt, men jeg vidste ikke, at de begge ville blive kendte og dygtige. Min ene søn er blevet hjerneforsker og en meget dygtig kirurg. Min anden søn er blevet en professionel golfspiller. De tjener begge to rigtig mange penge, og de sender derfor min mand og jeg en masse gaver hele tiden. Jeg har sagt til dem, at de slet ikke behøver dette, da vi ikke mangler noget, men det er åbenbart deres måde at sige tak for opdragelsen på. Jeg bliver også meget glad for gaverne, og det lægger jeg ikke skjul på. Sommetider inviterer jeg dem hjem til et kæmpe bord med alle deres livretter. Dette sætter de meget stor pris på. Mors mad er altid den bedste, siger de. De er altid flinke til at hjælpe med opvasken bagefter, og de er faktisk generelt bare gode til at hjælpe. Nu hvor de begge tjener godt, kan de endda støtte verdenssituationen med en sum penge, og dette er jeg meget stolt af.

 

lyoness En fond til kriseramte familier

Min ene søn spillede ved Lyoness Open på et tidspunkt, og her fandt han ud af, at shopping samfundet havde en fond til kriseramte familier. Dette blev han meget inspireret af, og i samarbejde med sin bror, sponsorerede de en kæmpe pengesum til fonden også. Dette betød rigtig meget for en masse familier, og jeg var utrolig stolt af dem. Da de kom hjem til middag noget tid efter, fortalte jeg dem det da også, og de strålede begge ud af øjnene. Herefter hjalp de mig med at vaske op, og jeg var simpelthen rørt til tårer. Mine sønner hjalp folk i nød, og dette var en stor gave, som jeg var glad for, at jeg havde givet dem.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>