Min gode ven Rasmus har inspireret mig til at købe Scotte pillefyr

Ja, som I ser i overskriften, har jeg en ven ved navn Rasmus. Og ham her Rasmus, ja. Han er en rigtig god fyr, men ikke lige så god som Scotte pillefyr. For Scotte pillefyr har været med til at gøre venskabet mellem Rasmus og jeg endnu stærkere. Jeg mødte ham i folkeskolen, hvor vi gik i parallelklasse. Der var ikke særlig meget snak mellem os, men da vi nåede niende klasse begyndte vi at snakke endnu mere sammen. Vi havde en masse ting tilfælles fandt vi ud af – blandt andet snakkede vi om, hvordan vi på bedst vis kan opvarme vores fremtidige hjem, hvis vi begge fik kærester og børn. Dengang snakkede han meget om oliefyr, for han vidste ikke noget om Scotte pillefyr og alle de gode ting Scotte pillefyr kunne. Man kan altid blive bagklog, men der er ingen grund til det den her gang.

 

Scotte  pillefyrRasmus købte Scotte pillefyr og vores venskab blev federe

Efter Rasmus’ køb af Scotte pillefyr blev jeg så jaloux, at jeg også købte efter. Det tog ikke mere end 5 måneder, før jeg også fulgte trop og købte et Scotte pillefyr. Det kostede faktisk ikke særlig meget, og jeg regner stærkt med at få pengene tilbage inden for et eller to år. Rasmus har selv sagt til mig, at han selv regner med at få hele investeringen tilbage i løbet af 24 måneder. Det er sådan en god handel skal gøres, og det er noget eg er meget stolt af faktisk. Rasmus’ køb gør, at jeg også vil gå forrest og finde noget, der minder om Scotte pillefyr, så jeg den her gang kan inspirere Rasmus til at købe noget, efter jeg har købt. For det er det venskaber handler om. Man skal inspirere hinanden til at købe de rigtige ting.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>