LENNON IN DENMARK præsenteret af Vibeke Hastrup

Vibeke Hastrup

Da John Lennon og Vibeke Hastrup ved et tilfælde mødtes, ændrede det kort sagt kvindens liv, der lige siden mødet med den infamøse kendis, har lagt sit liv om på godt og ondt. Vibeke Hastrup er i dag livsstilsekspert og terapeut med ekspertise indenfor familiesammenføring og systemisk opstilling. Terapiformen systemisk opstilling går kort sagt ud på, at man går familien efter i sømmene, så man finder årsagen til gode og dårlige vaner i familien. Det er altså om noget en effektiv form for terapi, og familie opstilling som terapiformen også kaldes, er altså en af de bedste former for terapi, hvis man ønsker at få indsigt i sin families styrker og svagheder. Det er altså sandt, som det er sagt, at man i dagens Danmark finder Vibeke Hastrup og hendes services på nettet, hvor enhver kan bestille familie opstilling på tilbud.

Mødet med John Lennon ændrede Vibeke Hastrups liv

Da Vibeke Hastrup en tilfældig dag mødte John Lennon ændrede det altså ganske enkelt hendes liv, og hun begyndte derefter at leve hendes liv på en anden måde, der i dag betyder, at hun fungerer som en selvstændig kvinde, der tilbyder terapiformen familie opstilling på nettet. Vibeke Hastrup har derudover stablet et underholdende show på benene, der kort sagt er blevet kaldt for LENNON IN DENMARK, der går i dybden med hendes møde med den populære sanger fra The Beatles, og hvorfor mødet havde så stor en indflydelse på hendes liv. Under LENNON IN DENMARK showet vil man samtidigt blive inspireret til at lave nogle af de samme ændringer i ens eget liv, og anmeldelserne taler altså for sig selv, og de anbefaler ganske enkelt enhver med muligheden til at opsøge showet LENNON IN DENMARK online, klik her, hvor enhver vil kunne se det i slowmotion, eller det tempo der nu en gang tiltaler en selv. Det er altså om noget en mulighed, der udelukkende vil udvidede ens horisont og livsglæde, samtidigt med at man vil lære en masse om terapiformen familie opstilling, og hvordan man kan implementere systemisk opstilling i sit eget liv uden brugen af en professionel terapeut som Vibeke Hastrup til at tælle timerne.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>