Leder du efter et webhotel?

Er du på udkig efter et godt webhotel til, at hoste dit website på? Så er du kommet til det helt rette sted, og du kan godt stoppe med at lede nu. Vi har mange årserafring inden for branchen, hvor efter denne artikel udspiller sig af vores viden om forskellige webhoteller, vores egne erfaringer samt andres erfaringer.

Der er rigtig mange firmaer der tilbyder webhosting, hvor at priserne er meget forskellige. De svinger lige fra et par kroner om måneden til flere tusinde kroner om månenden. Selvfølgelig er det forskellige ting man får for pengene, men for langt de fleste mennesker er det ikke nødvendigt, at bruge mange penge på et webhotel. Langt de fleste websites kan køre på et af de billige webhoteller på markedet.

Derfor kan der altså også være rigtig mange penge at spare, hvis du allerede nu benytter dig af et dyrt webhosting firma.

En af de ting mange mennesker tit glemmer at tjekke ved de billige webhosting steder er, om der er mulighed for, at tilknytte flere domæner. Vi har hørt fra rigtig mange folk at de bare havde købt et billigt webhotel, hvor det kun var muligt at have et enkelt domæne tilknyttet, hvor de derefter har fortrudt det da de gerne vil have flere hjemmesider.

Dette er selvfølgelig utrolig ærgerligt da de så bliver nødt til at købe endnu et webhotel i stedet for, at have det hele samlet på et webhotel.

Det er også en god ide, at tjekke op på mængden af traffik, som er med på webhotellet. Det er ikke alle steder de oplyser det, og nogle steder siger de, at de ikke har en grænse. Det har de dog alligevel, hvis du får så meget traffik at performance på serveren begynder og gå udover de andre kunder der ligger på samme server.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>