Lavt selvværd

Hvis du lider af lavt selvværd, så skal du for det første lige tage at slappe lidt af. Det nytter jo ikke noget, at du går og stresser over dette. Det er virkeligt dumt at gøre, og det er mange gange svært for dig at forstå, hvordan det rent faktisk kan være, og jeg vil da virkeligt også mene, at du skal sørge for at passe så meget på som overhovedet muligt. Det er jo mange gange svært at forholde sig til, og det vil helt klart også forholde sig sådan, at du faktisk slet ikke behøver at gøre noget ved det. Du skal i stedet for bare vælge at slappe af, og så kommer du også til at få det meget bedre med dig selv fremover. Det er jo ret nemt at sige, men mine erfaringer siger mig virkeligt, at det mange gange er lidt svært for alle os andre at forstå, at du overhovedet kan være så vild med nogle ting som jeg er.

Vild med selvværd

Det er jo bare om at få det løftet stille og roligt, og det er altså slet ikke muligt at løfte hele sit selvværd på en gang. Det er derfor også, at du skal starte med at slappe helt af, og så kan du arbejde på en ting af gangen, og så vil di t selvværd stille og roligt også stige. Det er vejen frem, og det er helt klart også den bedste måde, at få et højere selvværd på. Det er super nemt, og det er altså slet ikke så svært som man måske skulle gå rundt og tro. jeg vil dog virkeligt mene, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig hvad jeg rent faktisk mener, og det vil jo stort set altid være med et selvværd at du skal opnå de mange forskellige ting.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>