Lækker ferie til Frankrig

Det var sommerferie og hele familien var klar til en lækker frankrig tur, som vi alle efterhånden havde glædet os virkelig meget til. Vi har alle i familien en ipad air, hvilket vi er super glade for, da man kan bruge den til så mange sjove ting ligesom man kan bruge den til mange seriøse ting, såsom arbejde eller skoleting, hvilket er virkelig smart når man jo skal bruge nogle timer i flyet frem og tilbage. Jeg har altid haft et specielt forhold til ipad air cover, da man med et ipad air cover nemt og smart kan beskytte sin ipad air for de mest irriterende ting. Der var nemlig en ferie, hvor vi var nede ved poolen og vi havde allesammen vores ipad med, hvor kun nogle af os havde ipad air cover. Min kone havde desværre ikke fået ipad air cover endnu, og hun kom til, at tabe sin ipad air, hvilket betød der kom en flænge i skærmen, så den skulle til reparation, men først når vi kom hjem.

Reddet af ipad air cover

Men efter den oplevelse med en smadret ipad air, betød det, at jeg på denne ferie havde sørget for vi alle havde ipad air cover med. Vi havde faktisk to stykker ipad air cover hver, hvilket vi alle var super glade for. Der var selvfølgelig en masse forskellige designs, da vi jo alle sammen har forskellig personlighed, selvfølgelig er der noget, der går igen med os allesammen. Vi havde alle vores ipad air cover på hele tiden, da man aldrig ved, hvornår man taber sin ipad air. Min datter var 14 år gammel, og hun havde et ipad air cover med justin bieberm hvilket jeg ikke forstod, men der er så meget man ikke forstår nu til dags. Vi nød denne super lækre ferie i to uger inden vi skulle hjem.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>