Kom ind i en alkoholbehandling

Som misbrugskonsulent, ved jeg virkeligt meget om, hvad man kan gøre for at komme af med sit misbrug af alkohol, http://www.tjele-langsoedal.dk/Alkoholbehandling-2319.aspx, og der er ingen tvivl om, at denne form for alkoholbehandling er den bedste måde. Det er ikke fordi, at der ikke findes bedre muligheder derude, men når man er alkohliker, skal det være nemt og billigt. Det er denne alkoholbehandling også, og hvis du er heldig og trængende nok, kan du faktisk få denne alkoholbehandling gratis. Det vil du dog ikke kunne fortsætte med, men som tingene er i øjeblikket, går staten simpelthen ind og dækker dine behov hos os. Det er lidt vildt at tænke på, specielt når der andre steder i verden, er unge mennesker der dør af sult, og vi herhjemme har penge nok til at betale for folk alkoholbehandling. Det er dog nødvendigt at starte med vores eget land, før vi kan begynde at hjælpe de andre. Derfor mener jeg helt klart også, at vi skal sørge for at få ordnet denne alkoholbehandling, og få så mange alkoholikere i gang med den som overhovedet muligt.

Positivt med alkoholbehandling

Det er jo helt klart en god ide, og der er ingen tvivl om, at det også vil være det bedste for alle der er indblandet i denne alkoholbehandling. Det at det nu er blevet gratis for en hver, betyder nemlig, at vi har mulighed for at komme i kontakt med de svageste i samfundet, og det er mange gange her, der er størst brug for alkoholbehandling alligevel. Det er altså lidt vildt, og mange gange så vil jeg da også håbe, at du er i stand til at give mig ret i dette. Hvis du ikke er det, så er det dog typisk fordi, at du selv har brug for alkoholbehandling, men rent faktisk har råd til at betale for det. Du er dog fortsat velkommen til at gøre dette.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>