Kabel vs. Parabol-TV til dit fjernsyn

Det er ærgerligt at have et stort fjernysn, men ingen forbindelse at have til det.

tvDu kan få fjernsyn i dag enten ved hjælp af kabel-TV eller parabol-TV. I dag er kabel det mest udbredte, mens parabol dominerede en stor del af landskabet for bare 10 eller 15 år siden.

Kabel-TV får du ved hjælp af kabel i væggen. Det fungerer ved hjælp af nedgravede kabler ligesom et almindeligt bredbånds-abonnement gør det. Alle de større og selv de mindre provinser har i dag nedgravet kabler og du har derfor mulighed for at få kabel-TV.

Parabol er en smule dyrere, signalet er mere ustabilt og du får ikke altid det samme store udvalg af kanaler med parabol. Men det kan være den eneste løsning hvis du bor tilpas langt ude på landet, hvor det endnu ej er muligt at få almindeligt kabel-TV lagt ind.

Hvis du står og skal have et TV-abonnement og er i tvivl om, hvorvidt det er den ene eller den anden, du skal have, er grundreglen simpel – kan du få kabel-TV er det hvad du skal vælge, mens parabol-TV er alternativet, hvis der ikke er andre muligheder.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>