Ja tak til tilstandsrapporter

Vi har pressende meget brug for tilstandsrapporter, og vi er derfor gået over til, at betale langt mere for hver enkel tilstandsrapport, end vi hidtil har gjort, læs mere. Vi har altså virkeligt meget succes for tiden, og det betyder altså at vi er begyndt at hænge bagefter på nogle områder, som så sænker os på den lange bane. Det er ting som tilstandsrapporter, der rent faktisk ikke har noget med os at gøre, men som alligevel er vores ansvar, vi hænger efter med. Det er altså også derfor, at vi lige nu betaler ekstra meget for tilstandsrapporter. Så hvis du sidder derhjemme, og ikke har noget at lave, og selvfølgelig er uddannet til at udforme tilstandsrapporter, så er der helt sikkert ingen tvivl om, at det på en eller anden måde, giver ret så god mening at gøre dette, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis du virkeligt vælger at gøre dette, at du så også kommer til at være meget glad.

Glad for tilstandsrapporter

Vi vil nemlig værdsætte dine tilstandsrapporter så meget, at du for det første vil få en rigtig fin løn for dem, og samtidigt blive behandlet som en konge i vores selskab og på redaktionen. Det er altså derfor, at du med garanti vil blive betalt højere end du nogensinde er blevet betalt før for tilstandsrapporter, og det i sig selv, skulle vel være grund nok. Når vi så samtidigt lover, at vi vil behandle dig godt, og at du selv bestemmer tempoet, så er der jo virkeligt ingen tvivl om, at du er mere end velkommen her i vores selskab. Det eneste du skal gøre, er altså bare at udforme og udarbejde tilstandsrapporter, og så skal vi nok tage os af resten. Det har aldrig før været så nemt at tjene penge, og jeg håber da virkeligt også at du rent faktisk vil overveje det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>