Hvor meget kan man spare ved at vælge selvsalg?

Alt i alt er det meget svært at svare på, hvor meget man helt konkret kan spare, ved at springe ejendomsmægleren over og i stedet benytte sig af muligheden for at udføre online selvsalg. Selvsalg går som den allermest kvikke læser nok har regnet ud, ud på at sælge sit eget hus, i stedet for at benytte sig af en ejendomsmægler eller andre fagfolk. Dette betyder i bund og grund, at det er nødvendigt at finde en anden form for kilde til annoncering. Her bliver det en lille smule besværligt, men der er heldigvis gode løsninger at finde. Et eksempel på dette er klikhouse, som er gået ind og lave en side, der kan benyttes af brugere, til at surfe igennem en lang række huse. Heldigvis er der dog en del flere brugere end der egentlig er annoncer med boliger, hvormed der gives en rigtigt god mulighed for at få solgt sin ejendom igennem denne annonceringskanal.

Til gengæld for annonceringen skal man dog af med små 387 kroner i måneden, for at holde annoncen kørende. Dog kan disse lige knap 400 kroner på ingen måde hamle op med det salær de fleste ejendomsmæglere tager for at sælge en bolig. Prisen er nemlig i mange tilfælde en procentsats, hvilket vil sige at ejendomsmægleren får en vis procentdel af salget, som salær for sin indsats. Dette kan i mange tilfælde løbe langt over hundrede tusinde kroner. Dette betyder, at har man en mellemstor eller stor lejlighed eller hus, så kan det i mange tilfælde give rigtigt mange ekstra kroner på kistebunden til en sælg, hvis man magter at gøre en indsats for at sælge. Den store ulempe er dog, at det naturligvis kræver en del tid.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>