Hvor får man den bedste wordpress support?

For at svare på hvor får man den bedste wordpress supportt, skal man først definere hvad der er den bedste support eller hjælp. Er det der hvor den er billigst? Er det der hvor der bliver svaret hurtigst? Er det der hvor de bedste programmører og teknikere sidder? Eller er det der hvor de er interesseret i at give den bedste service?

Der findes ikke en enkelt svar på hvad der er den bedste wordpress hjælp Det tætteste man kommer på det rigtigt svar er nok at den bedste wordpress hjælp er en kombination af de ovenstående muligheder.

Mange vil nok tro at det er der hvor de bedste programmører og teknikere sidder, men det behøver det ikke at være, en total nørded programmør der er uengeret og vil finde hurtige nemme løsninger i stedet for holdbare løsning, eller en projektleder der synes at alle kunder er hans kun til besvær er nok ikke den bedste løsning.

På den anden side dem der er rigtige dygtige, er totalt serviceminded og har en 24/7 support telefon, de ville nok være det bedste valg, men de er ikke billige langt fra.

Det bedste er at finde dem der er engageret i netop din løsning og er fleksible med priserne og til at tale med.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>