Hvilken mobiltelefon skal du have som den næste? Juni 2015

Udvalget af stærke smartphones har aldrig været større, end det er i dag. Og det er faktisk et stort problem.

For med alle de valgmuligheder er det også væsentligt sværere at vælge hvilken telefon, der skal være din næste.

Vi tager i samarbejde med Incover.dk her et kig på et par af de nuværende topmodeller, danskerne ikke kan vente med at købe:

Apple iPhone 6: Den nyeste iPhone er naturligvis med på listen. Den er dyr, men den er flot og der hører mange spændende apps til telefonen. Regn med at skulle have mellem 5.000 kroner og 6.000 kroner op ad lommen, hvis iPhone skal blive din.

Samsung Galaxy S6 Edge: Ligeså dyr, hvis ikke dyrere, er der Galaxy S6 Edge. Skærmen er bøjet, den er hamrende stærk og du har flere apps på Google Play Market end i nogen anden app store. Til gengld koster den vel over 6.000 kroner. Det kan du også købe en virkeligt god computer for.

HTC One Plus: HTC har ikke klaret sig så godt de senere år, men de nærmer sig et comeback med deres One Plus-telefon. Dyr er den ikke, men til gengæld kan den næsten følge med de andre topmodeller, når det skal gå stærkt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>