Hvad skal man kigge efter når man køber webhotel

Som nybegynder inden for webfaget kan det være svært, at finde ud af hvad man skal kigge efter når man skal ud og købe sit første webhotel. Allerede her i starten af artikel kan vi godt nævne, at der er et stort udvalg af forskellige udbydere inden for webhosting markedet.

Ved at der er så mange forskellige udbydere på markedet, er der også stor konkurrence. Det betyder mange forskellige variationer af de samme produkter med forskelligt ”tilbehør” til, samt at priserne også bliver presset på alle mulige måder pga. Den store konkurrence.

Konkurrencen er selvfølgelig til din fordel når det kommer til prisen – For hvert år der går så kommer der mere og mere i de forskellige webhotel pakker, samt at prisen bliver presset ned.

Men hvad skal du så kigge efter, når du skal ud og finde det HELT rigtige webhotel!

  • Størrelsen på webhotel – Det er vigtigt at tjekke op på, at der er nok plads på dit webhotel til dit website. Både som det fylder nu, men også nok til at du med tiden kan udvide dit website. En ting der fylder rigtig meget på dit website er billeder. Derfor er det en rigtig god ide, at skalere dine billeder ned eller bruger en ekstern billede tjeneste også embeder dine billeder.

  • Mængden af trafik – Hver gang der er nogle der besøger dit website, så kræver det noget traffik for dem at loade siden. Hvis du har mange besøgende bruger du derfor meget trafik. Du skal også tænke på at jo større, at din hjemmeside er, jo mere trafik kræver det at besøgende det. Det er derfor en rigtig god ting at du lige tjekker op på, at du har rigeligt med trafik.

  • Support – En anden vigtig ting er at du tjekker op på, om der er en eller anden form for support, som kan besvare dine spørgsmål ang. Dit webhotel.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>