Hurtigt voksende pillefyr

Det er sådan, at der er en meget bestemt model af et pillefyr, som har solgt over alles forventninger. Det er sådan, at det er mig der har designet dette pillefyr, og det er derfor at jeg er i den syvende himmel. Der er altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt en sådan, at lige siden at jeg begyndte at designe dette pillefyr, så vidste jeg, at jeg ville lave noget helt nyt, som med garanti ville forandre markedet. Eller også så ville det blive en kæmpe fiasko. Jeg var altså slet ikke sikker på, hvad der rent faktisk lige foregik med dette pillefyr. Det var altså en kæmpe chance, som jeg var nødt til at løbe.pillefyr De første par uger hvor jeg ventede på at mit pillefyr skulle ramme markedet kunne jeg slet ikke lave noget af betydning. Jeg var så nervøs, og jeg havde jo som sagt alt oppe at rende på dette pillefyr. Jeg havde altså satset alt for denne chance, og jeg håbede virkeligt at det nok skulle lykkedes. Det er bare aldrig til at vide med en model indenfor branchen.

Anderledes pillefyr i en ny branche

Det var også derfor, at jeg i dag er så glad, da det altså har vist sig, at mit pillefyr ikke bare sælger godt, men faktisk er det mest sælgende pillefyr i år. Der er slet ingen tvivl om, at det ikke er sidste gang at jeg tager sådan en chance, og jeg er simpelthen bare så glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig at komme så langt med mit pillefyr. Lige nu føler jeg det faktisk som om, at jeg har en eller anden form for superkraft for at designe fyr, og det er jeg virkelit glad for. Det er altså dejligt, og jeg er så glad for at mit pillefyr har fået en varm velkomst.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>