Nye høretelefoner med fed lyd

Her på redaktionen trængte vi til nogle nye headset da de gamle var blevet ret slidt. Indtil nu, har vi når vi har haft brug for nye hørebøffer blot købt hvad vi kunne få billigt og hurtigt, dvs. ned i nærmeste el artikel forhandler.

Det som ofte går galt når vi mister lyden er, enten at vi taber headsettet på gulvet, eller det ligger på bordet, og uden vi opdager det er ledningen i fanget i stolen. Når man så rykker stolen tilbage, Boink, så ryger hænger det der og dingler under stolen.

Det har høretelefonerne naturligvis ikke godt af, og i løbet af et års tid, ja så ryger der minimum 1 stk. per mand.

Denne gang søgte vi på nettet og kunne se at hjemmesiden Headaudio.dk er varmt anbefalet. Derfor sendte vi en mail, der beskrev vores problem. De svarede hurtigt tilbage, og anbefalede at vi brugte lidt flere penge end vi tidligere har gjort, for at få en mere holdbar kvalitet.steelseries

Vi bestilte et enkelt headset af den anbefalede steelseries siberia. Det kostede 649 kr. hvilket er mere en dobbelt så dyrt end de headset vi normalt bruger. Men da vi pakkede det ud kunne vi tydeligt mærke og se forskel. Det var meget tungere end gamle headset vi havde liggende, selv om det på shoppen blev kaldt letvægts. Ledningen var mere end dobbelt så tyk, og ved alle hæftninger til stik og headset var der tydelige forstærkninger. Det lovede godt!

En anden fed detalje som vi opdagede er at mikrofonen kan gemmes inde i headsettet. Det tror vi vil være en stor hjælp frem over, da det er ofte er mikrofonen der tager skade. Nu skal vi så lige huske at trykke mikrofonen ind når vi ikke snakker.

Det bedste er dog lyden, hold op den er fed. Den er alle pengene værd, og alle vi snakker med spørger nu “har du fået ny telefon? Du går meget bedre igennem end før”. Kan anbefale ikke at spare på lyden frem over. Vi har nu bestilt et sæt til alle på kontoret!

Vi vil derfor varmt anbefale headaudio.dk

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>