Hair extensions København hvem har de bedste?

Hair extensions København hvor mon jeg finder de bedste og til den rigtige pris. Da jeg begyndte at kigge fandt jeg hurtigt ud af der er en million muligheder, der er simpelthen extensions frisører stort set over alt nu. Nu når der er kommet så mange så er der også startet med at være hård konkurrence på prisen.

Før i tiden skulle du nogle steder betale helt op til 7000 kroner for en påsætning af hår ekstensions, nu kan du få det gjort meget billigere. Jeg har fundet priser helt ned til 1500 kroner men der er kun når man søger efter hair extensions København, i Jylland hvor jeg kommer fra er det stadig en del dyrere specielt ude på vestkysten.

I de store byer som Aalborg og Århus er priserne ved at falde til et niveau som ligger meget tættere på dem man kan finde hos en extensions frisør København. Nu bor jeg selv lidt ude på landet i Sønderjylland så jeg skal til en af de større byer så jeg tager til København når jeg skal have lavet en påsætning af hair extensions.

Jeg tager som regel toget til København, det er billigere end at køre i bil selv, hvis du køre selv skal du betale for at komme over Storebælts broen og at parkere i København er latterligt dyrt.

Jeg fandt en super ekstensions frisør lige ved Nørreport station som jeg har brugt nu i mange år. Deres priser er i bund og deres kvalitet er i top, jeg kan kun anbefale dem deres arbejde er helt i top.

Men du skal bestille tid før du tager der ind de er stort set altid “fully booked” de er meget populære, det er ikke mærkeligt, udover at være super gode er de også super søde.

Her kan du læse mere om www.goldlock.dk

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>