Graffiti firma står alene om at hjælpe

I vores ejendom har vi haft enorme problemer med graffiti, og brugt utroligt mange penge på rensning af graffiti fra diverse graffiti firmaer. Efter at have diskuteret dette problem i bestyrelsen, og en overvejende enighed at vi brugte for mange penge på at graffiti firmaer skulle komme og rense vores facader konstant, samt at det ikke var en reel løsning på problemet, men blot en udskydelse. Vi blev herefter anbefalet fra en anden beboerforening at tage kontakt til graffiti firmaethttp://www.cleantechgraffitirens.dk/, der arbejdede med en slags ny teknologi kaldet coating, der gjorde det væsentlig billigere at få fjernet graffitien når den nu engang er et tilbagevendende problem. Graffiti firmaet var herefter hurtigt ude, og på under en uge havde vi fået coatet alle de sårbare dele af vores ejendom, til en pris der var billigere end hvad det nogle gange havde kostet os at få fjernet graffitien fra vores facader.

Graffiti på facaden kan afhjælpes

Nu når vi har fået lavet ny graffiti på vores ellers så pæne facade, tager vi blot kontakt til graffiti firmaet cleantechgraffitirens.dk, og på grund af vores forebyggende indsats med coating, koster det os nu kun 1/5 af prisen i forhold til hvad vi måtte betalte tidligere, alt sammen på grund af en dygtig graffiti firma, der ikke kun går op i hvor stor en profit de kan lave, men også at undgå høje udgifter til deres kunder. Vi har hele vejen igennem følt os godt informeret af graffiti firmaet, og deres service er helt igennem professionel. Dette kan anbefales til alle firmaer, ejendomme etc. der mangler en dygtig graffiti firma, som også har fair priser. Vi har i hvert fald været ovenud tilfredse med den service, de har stillet til rådighed, og cleantechgraffitirens.dk er i fremtiden det eneste graffiti firma vi har tænkt os at benytte os af.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>