Gladejendomsservice.dk en god service!


De arbejder altid målrettet på at levere rengøring, vedligeholdelse og andre efterspurgte opgaver med så høj kvalitet som muligt. Deres høje kvalitetsmæssige standarder skal altid skinne igennem i resultaterne. De anser ikke en arbejdsopgave for værende færdig og veludført, før både du og de er fuldt ud tilfredse. I arbejdet anvendes systemet utrolig flot rens, til at dokumentere at alle aftaler overholdes, hvilket sikrer at de aftalte opgaver løses og at der er klarhed omkring tidsforbruget. Ejendomsservice3Det betyder også at de kan gribe hurtigt ind i tilfælde af fejl.

 

Deres mange år i branchen har ikke blot tilført dem en masse værdifuld viden og erfaring. De har ligeledes opbygget en stor og loyal kundekreds, som sikrer os en førende position på markedet.

 

Recepten på deres succes er rent ud sagt ganske simpel – kvalitet til rimelige priser.

 

Med denne devise har de i årevis sikret en utroligt høj kundetilfredshed. De er alle stolte fagfolk, hvis faglige stolthed driver dem til at stile efter perfektion, ved både store og små opgaver. Kombiner dette med de rette remedier og kvalitetsprodukter, og du får garanteret driftssikre løsninger og rengøring med imponerende resultater.

Deres store, kyndige og nøje sammensatte stab på mere end 70 medarbejdere sikrer dem en bred vifte af spidskompetencer inden for rengøring, hvilket gør, at de kan klare en hver rengøringsopgave for dig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ingen opgave er for lille for dem og ingen opgave har endnu vist sig for stor.

 

Din tilfredshed betyder alt for dem, hvorfor de har tilknyttet inspektører, som med jævne mellemrum vil tage en konstruktiv snak med en kontaktperson i dit firma for at sikre jeres fulde tilfredshed med deres rengøring, afstemme og planlægge deres fremadrettede samarbejde samt tjekke op på arbejdsvilkår. ejendomsservice er blevet utrolig populært, og de går meget op i, at deres kunder har det godt!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>