Fyring sygdom skaber problemer

 

Når du bliver fyret under sygdom, så skaber det altid store problemer. Det er her vi kommer ind i billedet. Internt i vores virksomhed kalder vi dette for fyring sygdom, og det dækker altså over de folk som bliver fyret under sygdom. Der er slet ingen tvivl om, at vi som et advokat firma, skaber mange kunder, og tjener mange penge på fyring sygdom. Det er dog ikke fra vores kunder vi tager disse penge, men i stedet fra de virksomheder der overtræder reglerne. Du kan altså som en person der falder under gruppen med fyring sygdom, være helt sikker på, at vi ikke snyder dig.

advokatLige ledes at vi forfølger den virksomhed som har gjort dig fortræd indtil du har fået hvad du mener der er fair. Det er altså ikke os der bestemmer hvor meget du skal have for fyring sygdom. Vi vil selvfølgelig være der til at vejlede dig, og lykkedes det ikke, så er jeg sikker på, at vi nok skal løse problemet alligevel. Der er jo ligesom ikke noget at sige til, at det altid nok skal ende med at gå, så længe du bruger vores firma, til din sag med fyring sygdom.

Fyring sygdom er meget alvorligt

Det er faktisk sådan, at vi tager vores rolle på markedet meget alvorligt, og vi afviser faktisk virksomheder, som vil have os til at hjælpe dem med støtte i en sag, hvor de har fyret en medarbejder under sygdom. Der er altså slet ingen tvivl om, at dette virkeligt er noget som vi simpelthen ikke hjælper med, og jeg kan faktisk slet ikke lige forstå, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre. Der er jo ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, så vil det på et eller andet tidspunkt vise sig, om det virkeligt har kunnet betale sig. Der er jo ingen tvivl om, at en fyring sygdom, altid er en alvorlig sag, som vi altid gør vores bedste for at vinde.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>