Folkeskolevenner

Da jeg gik i folkeskole, gik jeg i verdens bedste klasse, 1.b på Vestre Skole. Det var en temmelig stor skole, men der var lærere nok til at sørge for, at alle kom med, og der var pædagoger nok til at sørge for, at alle havde det godt. Skolen var også rimelig godt med, når det kom til moderne teknologi. De fik meget hurtigt skiftet til smartborads i stedet for kridttavler, og når man kom i 6 fik man lov at låne sin egen iPad Pro. Man skulle selv sørge for at købe et iPad Pro cover, med mindre man ville have det cover til iPad Pro, som skolen havde købt. Da vi kom i 6. Klasse skiftede skolen over til iPad mini 4. Vi fik helt selv lov til at vælge et iPad mini 4 cover, for skolen synes det var sjovere med forskellige cover til iPad mini 4.

Nye venner

Da jeg gik i 8. klasse, skulle jeg lige pludselig flytte skole. Det kom som et chok for mig, men min mor havde fundet arbejde i en ny by, og der var ikke noget at gøre. Som afskedsgave gav klassen mig et iPhone 6s cover. De gav mig et iPhone 6s læder cover, for det havde jeg virkelig ønsket mig. Det var vildt svært at sige farvel til mine bedste venner, men jeg havde også købt gaver til dem. Jeg havde købt et iPhone 6s cover apple til dem alle for jeg ville være sikker på, at det cover til iPhone 6s jeg gav passede. Til mine veninder havde jeg også købte et iPhone 6s læder cover som næsten var magen til det, de havde givet mig, mens jeg gav drengene et etui til iPhone 6s, hvori der var en fodbold.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>