Fødselsdagsgaven

Min ældste søn fylder 10 år sidst i denne måned, og min mand og jeg har længe gået og overvejet, hvad vi skulle give ham. Vi har sparet sammen til at give en lidt større gave, da det nu er den første runde fødselsdag. Han har længe gået og drømt om at få en iPhone, da klassekammeraterne er begyndt at få dem, men vi har altid synes, han er for ung til dem. Vi har også overvejet, om det i forhold til skolen, måske var smartere at give ham en iPad mini eller en iPad Pro, men da det var rigtig svært at finde cover til iPad mini 4 og cover til iPad Pro valgte vi at gå væk fra disse. Vi vil nemlig gerne have, at de yngre børn kan give ham iPad Pro cover eller iPad mini 4 cover, således at de har en nem og forholdsvis billig gave til deres storebror.

Cover-jagt

Da min mand og jeg endelig havde besluttet, at vores søn skulle have en iPhone, gik den vilde jagt ind. Vi fik et rigtig godt tilbud på en iPhone 6s, så denne blev købt. Da vi indviede de yngre børn i hemmeligheden, blev de ellevilde – jeg tror lige vi skal have diskuteret at det altså er storebrors mobil og ikke en fælles mobil. Børnene var dog også helt med på, at de hver især måtte vælge et iPhone 6s cover til storebror. Vi kiggede kun efter iPhone 6s cover apple, da vi ville være sikre på, cover til iPhone 6s passede. Lillesøster fandt en iPhone 6s læder cover, men de yngre drenge havde lidt sværere ved at finde et etui til iPhone 6s – de var meget mere betaget af de tykke covere til nokia-telefonerne. Heldigvis fandt de alle et cover til iPhone 6s og storebror blev vildt begejstret.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>