Fødselsdagsfest

Min ældste datter fylder 10 år i næste uge, og manden og jeg har besluttet, at hun skal have en iPhone 6s og nogle iPhone 6s cover i fødselsdagsgave. Vi har længe sparet op for at kunne give hende en lidt dyrere fødselsdagsgave end normalt. Vi blev enige om, at det snart var på tide, at hun fik en iPhone 6s, så hun kunne være med til at bytte cover til iPhone 6s med de andre piger fra hendes klasse. I sidste måned havde en af de andre piger fået et iPhone 6s læder cover i fødselsdagsgave samt et iPad Pro cover. Det cover til iPad Pro hun fik, var med en hest, der bevægede sig, når hun drejede iPaden og vores datter var dybt betaget af den – hun er jo en hestepige.

Gaveindkøb

Manden og jeg tog ud på gaveindkøb ugen før fødselsdagen faldt, fordi vi gerne ville kigge på iPhone 6s cover apple. Vi havde allerede bestilt iPhonen, men vi manglede lige at finde et cover til iPhone 6s. Inde i butikken vrimlede det med familier der alle kiggede på det nyeste og det nyeste. En dreng begyndte at græde, fordi faren sagde nej til et cover til iPad Mini 4, mens en pige skabte sig fordi hun ikke måtte få et iPad mini 4 cover. Manden og jeg brugte lang til på at vælge den rette iPhone 6s cover. Vi havde to rigtig gode muligheder. Enten skulle det være et etui til iPhone 6s, hvor det ændrede sig, når man drejede det, og ellers skulle det være en iPhone 6s læder cover i pink, da dette er hendes yndlingsfarve. Vi endte med at købe en af hver, for så har vi tænkt os at pakke dem pænt ind og sige, at Iphone 6s læder cover er fra katten, mens det pinke etui til iPhone 6s er fra hunden.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>