Et stort firma med mange lagerreoler

Mit firma

lagerreolerJeg ejer et firma, hvor folk via nettet kan bestille deres varer, og så leverer jeg varerne til dem. Det fungerer rigtig godt, men på et tidspunkt blev min chauffør meget syg, og han døde desværre kort tid efter. Selvom jeg sørgede rigtig meget, var jeg også nødt til at finde en ny chauffør for at få firmaet til at køre rundt, men der var desværre ingen, der ledte efter et nyt job. En dag ringede en af mine venner, og han var lige blevet fyret fra sit job. Han ledte derfor efter et nyt, og jeg tilbød ham da straks, at han kunne køre ud med mine varer for mig. Det betød at jeg kunne pakke flere bestillinger, og derved tjene flere penge. Han sagde tak til jobbet, og mandag morgen mødte han op med en stor entusiasme. Han havde godt nok ikke forhørt sig om, hvor mange varer han skulle køre ud med, og han blev derfor overrasket da han så mit kæmpe lager med en masse lagerreoler.

 

Læs mere her

 

En tur på restaurant efter arbejde

Da han var færdig om aftenen, havde han ikke nået alt det han skulle, men han var kommet godt derud af, og jeg var derfor meget glad for, at han havde kunne træde til så hurtigt. Jeg inviterede ham derfor ud og spise. På restauranten snakkede vi længe om hans fremtidsmuligheder. Jeg havde ikke ligefrem brug for nogle foreløbigt, og jeg så derfor ikke nogen grund til at fyre ham. Vi aftalte desuden, at han skulle fortælle mig, hvis han gerne ville søge et andet job, for så kunne jeg nå at finde en ny og samtidig skrive et par gode ord om ham som medarbejder. Siden hen er det blevet rigtig hyggeligt at have ham i firmaet, og han er efterhånden blevet ret hurtig og dygtig.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>