Er spray tan mere sundt for huden end at gå i solcenter?

Der har jo været meget snak om det med at gå i solcenter, og om det nu kan være sundt, og mange har påstået at det på ingen måde er godt for huden. Og det er der også noget om, det kan vi sagtens blive enige om. spray tanI denne forbindelse er jeg blevet spurgt, om spray tan egentlig skal betragtes som et bedre alternativ til det at gå i sol? Her skal det siges at ordet bedre, står her i betydningen af sundere. Så det, som denne her tekst skal handle om, er altså hvorvidt det er sundere at benytte spray tan, end det er at tage sol i et center. Og det er sådan set ikke så svært at svare på. Faktisk så er det sådan at spray tan kun lægger sig uden på huden og går ind og arbejder med de yderste lag. Det er altså ikke noget, der går hele vejen ind i kroppen, og derfor har spray tan ikke de samme risici forbundet med sig, som så mange andre ting har, der giver samme brune effekt som spray tan gør.

Spray tan og den brune effekt

Det, som man tager spray tan for, er jo typisk at få en lækker solbrun farve, og det er der mange, der godt kan lide. Der er mange, der mener at folk bliver en lille smule smukkere, hvis de tager meget sol eller spray tan, men altså at de gør noget for at få en brun hud. Og det skal man da bare benytte sig af. Hvis man kan gøre sig selv smukkere ved at gøre brug af spray tan eller for den sags skyld alt muligt andet, så er der da ikke noget at sige til at man har lyst til det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>