Er et pillefyr noget for mig

Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om pillefyr. Jeg er sådan gået lidt på jagt efter en ny måde at varme vores hus op på og jeg synes at lige netop sådan et fyr kunne være spændende at få. Jeg ved ikke så meget om emnet endnu, men jeg har tænkt mig at finde så mange oplysninger som muligt, inden jeg tager den endelige beslutning. Vores hus er fra 1930´erne og lige nu bruger vi husets oliefyr, der desværre har kendt bedre dage.

 

pillefyr   2Jeg ved ikke så meget om pillefyr endnu. Jeg ved kun at man bruger piller af for eksempel savsmuld til at fyre op med og at man skal have god plads til at opbevare pillerne på. Men det er ikke noget problem, for vi har plads nok, hvis det skulle komme til dét. Jeg har også hørt at man fylder fyret en gang om ugen. Men det er sådan i bund og grund nok det eneste jeg ved lige nu.

 

    1. Spørgsmål om pillefyr

 

Så, som man kan tænke sig, så har jeg naturligvis en lang række spørgsmål om pillefyr, som jeg skal have besvaret. Blandt andet hvor man køber pillerne. Er der forskel på pillerne. Hvor meget fylder sådan et fyr. Skal man supplere med varme fra et andet anlæg. Er det svært at fylde pillerne på fyret. Hvor køber man dem henne og er der stor forskel i priserne.

 

Som man kan læse, så er der mange ting om pillefyr, som jeg lige skal have styr på. Også økonomien omkring selve installationen, skal jeg have fundet ud af noget omkring og jeg skal  have fundet ud af, om jeg kan søge en eller anden form for tilskud til et fyr, det har jeg da hørt noget om, at man kan til så mange andre ting, når man bygger noget i sit hjem, så måske kunne jeg være heldig dér. Det vil tiden vise.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>