Er de nye barberblade virkeligt så meget bedre end de gamle?

Du ser hele tiden reklamer for nye barberblade, der bliver markedsført næsten som var bladene de rene racerbiler. Og producenterne er da også nødt til at give den lidt ekstra gas med markedsføringen – barberblade i sig selv er nemlig ikke noget, der bliver udviklet s forfærdeligt meget på.

Ikke fordi, producenterne ikke vil. Det er en stor nyhed, hver gang de finder på et nyt og måske en grad mere fleksibelt materiale til deres skrabere. Men i det store hele gør der ingen forskel.

Der er bare mange penge i at sælge barberblade, hvilket også er grunden til at producenterne forsøger at overgå hinanden på deres markedsføring.

Du kan ikke tage i biografen uden at få smidt en racerbils-lignende robot af et barberblad i nakken – men funktionen er stadig den grundlæggende samme. D bliver barberet og får blød hud.

Hvilket af de mange forskellige barberblade, du derudover vil foretrække at bruge, ender meget hurtigt med at blive et religionsspørgsmål. Du kan tage den ene eller den anden. Men resultatet er i store træk det samme.

Og hvad foretrækker jeg? Jeg bruger en maskine..

PS: Se bedste reklame nogensinde her.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>