En fantastisk historie om en blind mand!

En af de mere fantastiske historier var en mand jeg mødte for nylig. Han var blind og svært hørende. Dermed var han kun på førtidspension som ikke rækker særligt langt! Men han fik så med lidt hjælp; fundet en billig last minut rejse der virkelig gav ham selvtillid og en god oplevelse.

Han fik mange sanseindtryk på kulinariske smagsoplevelser på diverse restauranter for ikke at snakke om det fine 4.stjernede hotel han var på. last minute rejser er virkelig kommet for at blive, de er populære for både køber og sælger. Køberen glæder sig over at gøre et godt køb, sådan at han (personen) kan komme på ferie på lige fod med de mere velhavende typer. Alle har jo brug for ferie, og det har alle jo mere eller mindre fortjent. Og jeg synes især historien er rørende når en blidn mand vælger at gøre brug af en afbudsrejse. Ikke at det er vildt, men at han ingen penge har – og heldigvis alligevel formår at komme afsted (med nødvendig hjælp)

Så blind krævede han nemlig en ledsager med, og det er her det hele bliver dyrt. Men med last minute rejser, så blev det alligevel ikke så dyrt for den blinde mand jeg engang mødte.

Han måtte nemlig selv betalte for selve opholdet for ledsageren, som man er nødsaget til i DK i nogle tilfælde! Men han havde dog ret til at få ledsageren med, efter at han havde sparet en masse timer sammen, så ledsagerne kunne komme med. Ledsageren er ikke desto mindre min formidable kone, der gjorde noget godt for ham-. Men må da indrømme at min kone synes det var vældigt fornøjeligt at komme helt gratis afsted til Barcelona på en last minut rejse hun ikke selv skulle betale for selv hotel i barcelona var gratis. Samtidig fik hun løn. Det er vel næsten et drømmejob?

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>